вторник, 25 октомври 2011 г.

Нова партия влиза в общинския съвет на Бургас

С 2 места в общинския съвет на Бургас, ЛИДЕР се превърна в очакваната изненада на тези избори. 2,52% или 2376 гласа наредиха партията до парламентарно представени формации, които имат традиции в местния политически живот и ѝ дадоха възможност за  участие в управлението на морската община.

На  интелигентна и ненатрапваща кампания заложиха ЛИДЕРите в Бургас и оставиха зад гърба си „професионални” кандидати като Мария Инджова от РЗС, Георги Дракалиев от ВМРО, Георги Иванов от Партия за хората от народа и Дина Димитрова от „Български социалдемократи”.

„Прощъпулникът” в местната власт ЛИДЕР прави с доказани професионалисти.  Председателят на надзорния съвет на Общинска банка Димитър Колев и шефът на „Топлофикация- Бургас” инж. Въльо Дучев са съветниците, които от името на партията ще работят за интересите на града. В продължение на 4 години те ще могат да реализират акцентите от предизборната си платформа. Колев и Дучев ще работят за превенция на застрашените при бедствия и аварии улици, за задължаване на инвеститорите в големи търговски обекти да изграждат съоръжения за безопасен достъп до тях, за създаване на общински фонд за стимулиране на еко-съобразни инициативи, за изготвяне на програма за здравна профилактика при децата, за уеднаквяване стандарта на живот в различните квартали на града и мн. др. Всичко това се обединява от амбициозната им идея Бургас устремно да се преобрази, така че след време да се превърне в столицата на Черно море.


От местната структура на ЛИДЕР благодарят на гражданите, които им дадоха доверието си и обещават, че ще се представят достойно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар