неделя, 12 май 2013 г.

Водачите на ЛИДЕР в Бургас дадоха вот срещу мизерията и разрухата


Водачите на бургаската листа на Коалиция “ЛИДЕР-НИЕ и БНД” гласуваха в 11 часа. Първите трима кандидати за народни представители пуснаха бюлетините си в НУМСИ „Панчо Владигеров“. Димитър Колев, Марин Лазаров и Десислава Йотова пожелаха следващото правителство да работи активно за развитие на българската икономика, особено малкия и среден бизнес. За ЛИДЕР съдбоносно важно днес е създаването на нови работни места.

„Работа и доходи за всеки – това е нашият девиз. Само така следващото правителство може да реши тежката демографска и социална катастрофа на България.“- коментира първият в листата на ЛИДЕР- Бургас – финансистът Димитър Колев. Само за няколко месеца можем да се отлепим от дъното с инвестиции в производството и справедливо действаща съдебна система, вярват Лидерите.

„Най-важното е изборите да бъдат честни и да отразяват истинските настроения на хората.  Днес се решава какъв ще бъде утрешният ни ден. Залогът е бъдещето на потомците ни, залогът е съществуването на държавата ни. Всеки българин е длъжен да изрази своя избор, защото нихилизмът и апатията са пагубни!“, призова Колев. Заедно с него гласуваха и двамата му сина - Пламен и Ивайло.







 

Няма коментари:

Публикуване на коментар