четвъртък, 29 септември 2011 г.

ПП „Лидер” иска да е балансьор в Общинския съвет

http://gramofona.com
 
С безусловна подкрепа към настоящия кмет на Бургас и самостоятелна листа за  общински съветници започват предизборната битка от партия „Лидер”. „Признаваме, че в условията на тежка финансова криза, Димитър Николов постигна много за града ни. Ние нямаме аргументи срещу неговата политика”, заяви Димитър Колев- водач на листата за местния парламент.
„Даваме си сметка, че ще работим в много трудно време и именно като представители на бизнеса, можем да помогнем в работата на Общинския съвет”, уточни Колев. Той допълни, че се надява на добър резултат от предстоящите избори и че 8 съветника са напълно достижима цел за неговата партия.
В Айтос „Лидер” също излиза само с листа за общински съветници. На първия тур от местните избори обаче, партията няма да подкрепи нито един от кандидат- кметовете. „Искаме да сме балансьор в местния парламент и за това излизаме само с листа за съветници. Симпатизантите ни сами ще решат  кой от 10- те кандидата за кметското място ще подкрепят”, съобщи координаторът на партията за Айтос - Георги Янев.
В Карнобат „Лидер” влиза в кметската надпревара в коалиция „За Карнобат 2011”. Там партията ще подкрепи бившият градоначалник Атанас Атанасов.