вторник, 11 октомври 2011 г.

Димитър Колев: Главната ни задача ще е уеднаквяване на стандартите в отделните квартали на Бургас

ЛИДЕР залага на експерти, които да определят приоритетите в бъдещия общински съвет



Ролята на общинските съветници е да определят приоритетите и да дават насоките за развитие на местната общност и точно това ще е задачата на представителите на ЛИДЕР в новия съвет. Това каза областният координатор на партията и водач на листата за общински съветници за община Бургас Димитър Колев на среща със застъпници.
В морския град ЛИДЕР се явява на избори с листа за общински съветници. Партията подкрепя досегашния кмет за втори мандат, тъй като той успя в тежка икономическа обстановка да постигне редица резултати с привличането на средства по европейски програми, посочи Димитър Колев. Според ЛИДЕР сега целта пред бъдещото управление трябва да е уеднаквяването на стандартите в различните райони на общината по отношение на всички сфери - инфраструктура, административно обслужване, здравеопазване, образование.
Участниците в срещата бяха запознати с листата на ЛИДЕР за общински съветници в Бургас. Освен водача - Димитър Колев, който е общински съветник през мандат 2003 г. - 2007 г. на Общински съвет - Бургас, сред кандидатите няма политици. Всички са експерти в различни професионални области.   
В обръщението си към аудиторията Димитър Колев подчерта, че партия ЛИДЕР е най-голямата извънпарламентарна политическа формация. На изборите за народни представители преди две години партията остана малко под прага за представителство в НС. „Ако повторим този резултат, а аз вярвам, че дори ще го надвишим, ЛИДЕР ще бъде важна част от следващия местен парламент на Бургас”, каза Димитър Колев
Водачът на листата отново подчерта, че ЛИДЕР няма да залага в тази предизборна кампания на показна външна реклама. Провеждаме поредица от срещи и очакваме обратна информация от хората, обясни Колев. На финала той покани всички на предстоящите две инициативи на ЛИДЕР, които ще са подарък за бургазлии. От 18.00 часа на 17 октомври в залата на Военния клуб при вход свободен ще се играе постановката „Фенове” с участието на Христо Гърбов и Валентин Танев. В същия час на 20 октомври на открита сцена „Охлюва” ще започне концерт на Пламен Ставрев.