сряда, 19 октомври 2011 г.

ЛИДЕР закрива кампанията с концерт на Пламен Ставрев

С концерт на Пламен Ставрев на 20 октомври / четвъртък/ ЛИДЕР ще закрие предизборната си кампания. В осъществяване на идеята да превърне Бургас в столица на Черно море политическата формация още веднъж насочва вниманието към традиционните местни ценности. Иска да провокира и малко местен шовинизъм, за да накара хората да повярват, че техният град наистина може да бъде наречен морска столица.

ЛИДЕР извървя пътя на надпревара за местните избори без помпозност, без билбордове и плакати. Заявява желанието си за отговорно участие в управлението на Бургас и не счита, че в условията на криза трябва да се хвърлят обществени пари за шумни кампании.

Сега ЛИДЕР иска да изведе младите от дискотеките, за да ги върне към стойностната бургаска музика, към песните на един от най-обичаните български бардове – Пламен Старврев.  Роден в Бургас и израснал на 200 м от морето, Ставрев сътворява и изпява едни от най-красивите песни за родния град. Поет, преводач и музикант, той е и един от продуцентите и организаторите на бургаския „Блус фест”, носител е на първа награда и наградата на публиката на „Бургас и морето” през 2001 г.

Концертът на Пламен Ставрев ще започне в 18 часа на 20 октомври /четвъртък/ на сцена „Охлюва” в Морската градина.